Kapcsolatfelvétel
← FŐOLDAL

Hogyan lehet törölni a Rollet-fiókot?

Fiók törlése
Ha úgy döntesz, hogy törlöd a fiókodat, kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a művelet végleges, és visszafordíthatatlan. A fiók törlésével a következő adatok véglegesen eltávolításra kerülnek:

Felhasználói beállítások:
A fiókjában beállított összes személyes beállítás és preferenciát véglegesen töröljük.

Járműbeállítások:
A járműveivel kapcsolatos összes információt és beállítást eltávolítjuk az adatbázisunkból.

A parkolás története:
A korábbi parkolási tevékenységeivel kapcsolatos összes adat – beleértve a dátumokat, helyszíneket és időtartamokat – törlésre kerül.

Foglalások:
Minden aktív és korábbi parkolási foglalásod törlésre kerül.

Parkolási engedélyek:
A fiókodhoz kapcsolódó összes parkolási bérlet érvényét veszti, és törlésre kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy a fiók törlése esetén a korábban megvásárolt parkolási bérletek árát nem tudjuk visszatéríteni.

Virtuális pénztárca:
A virtuális pénztárcád egyenlege és a tranzakciós előzmények véglegesen törlésre kerülnek. Az esetleges fennmaradó egyenleget a jelenleg aktív fizetési kártyádra utaljuk vissza. Kérjük, a fiók törlése előtt győződj meg arról, hogy érvényes fizetési kártya van-e a fiókodhoz társítva.

A mobilalkalmazáson keresztül

  1. Érintse meg a “Profil” elemet az alsó menüben.

  2. Válaszd ki a “Profil” menüben a “Fiók törlése” lehetőséget.

  3. Erősítse meg a törlést.

  4. Fiókod és az ahhoz kapcsolódó összes adat véglegesen törlésre kerül.

Segítségre van szükséged?

Ha bármilyen kérdése van, vagy bármilyen problémát tapasztal, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
apartmentsmartphonecross